oppsøkende salg

Det å kunne teknikk uten å ha motivasjon (vilje til å bruke den) skaper sjelden resultater. Vi satser på å gjøre dette så enkelt og jordnært som mulig, slik at man kan kjenne seg igjen i de daglige situasjoner man møter i salg.

Trenger dere økt motivasjon, ønsker å kjenne fremgang eller inspirasjon for å foreta endringer som gir resultater?

Kurset gir deg mulighet til å stoppe opp, tenke og få i gang en prosess og fokus som gir resultater.

Tilgjengelig som

Bedriftskurs

Kurs for hele bedriften i seminarformat

1-1 Coaching

Opplæring og coaching av enkeltansatte

Gruppeveiledning

Kurs, opplæring og workshops av store og små grupper

Motivasjon blir gått grundig igjennom, både hvorfor du går på jobb hver dag, men også på hvordan sette seg mål, hva bruker vi tiden på og ikke minst, hva stopper deg i å lykkes!

I salgs delen er det møtebookingteknikk, produktfordeler, kundefordeler,salgsteknikk på hvordan møte innvendinger, hvordan avslutte/ close salget, mersalg m.m. som blir gått igjennom. 

Mange kunder velger også å videreføre treningen med sambesøk og individuell coaching av selgerne. Dette kan avtales individuelt pr. selger i bedriften, evt. for alle, hvis ønskelig.

Målgruppe for kurset
Alle som ønsker å bedre sin motivasjon og salgsresultater. Ansatte og bedriftsledere, nyetablerte eller erfarne.

 

Thor Ole Fongaard

Thor Ole Fongaard

Ansvarlig konsulent

“Vi har nesten TREDOBLET salget i vår avdeling, og det på i underkant av en måned etter at vi hadde en heldagssamling med Thor Ole. Vår avdeling ønsket råd og veiledning i forhold til motivasjon og salg, og det fikk vi. Thor Ole satte seg godt inn i vår situasjon og gav oss konkrete tips til hvordan vi med enkle endringer kunne øke salgstallene våre. Vi er veldig godt fornøye med det vi sitter igjen med etter denne hjelpen vi fikk.»

Lena Gravdal

Dalane Energisalg AS

“I mitt arbeid I Nordic Web Radio og Aller Edge har jeg ved flere anledninger arbeidet med Bedre Resultater AS, I anledning av å “booste” vårt salg av media reklame, og det gjør de!! Hver gang vi kjørte seanser med dem økte salget betraktelig. De har stor kunnskap om salg uten å overdrive det. Og tilpasser seg det nivået teamet er på og gjennom god kommunikasjon og menneske kunnskap lykkes de med å skape forståelse og få teamet med seg. Hvis du ønsker å øke salget, ring de!!"

Joakim Jansson

Aller Media AS

Noen av bedriftene vi har jobbet med

Første steg til Bedre Resultater

Jeg godtar at Bedre Resultater sender meg informasjon på epost

Kontaktinfo

Avdeling Fredrikstad

Østheimveien 26, 1630 Gamle Fredrikstad

Avdeling Follo

Sagaveien 3, 1430 Ås 

 

 

post@bedreresultater.no

Org. Nr: 989 530 631

Østheimveien 26, 1630 Gamle Fredrikstad

Nettisden er utviklet av Bedre Resultater AS