«Vi har nesten tredoblet salgsresultatene

… i vår avdeling, og det på i underkant av en måned etter at vi hadde en heldagssamling med Thor Ole. Vår avdeling ønsket råd og veiledning i forhold til motivasjon og salg, og det fikk vi. Thor Ole satte seg godt inn i vår situasjon og gav oss konkrete tips til hvordan vi med enkle endringer kunne øke salgstallene våres. Vi er veldig godt fornøye med det vi sitter igjen med etter denne hjelpen vi fikk.»

Lena Gravdal  

Dalane Energisalg AS

"Jeg syns dere var motiverende, engasjert og faglig dyktig, og hadde en fin evne å sette ting i perspektiv som gjorde det veldig lett fordøyelig.”

Ida Pedersen

Ernst & Young

"Vi leide inn Bedre Resultater AS for coaching i forbindelse med møtebooking. Vi er veldig fornøyde og det har virkelig satt fart hos oss med mange møter i etterkant! "

Gunn Helen Aurstad

Travellink Norge

"Inspirerende, med evne til å gi innspill og konkrete metoder til salgsfremmende tiltak.”

Lise Ekanger

Tripletex AS

Kjells markiser har i flere år benyttet Thor Ole Fongaard i Bedre Resultater AS med svært gode resultater og tilbakemeldinger fra selgere og salgsledere.  Salgsprosessen vår går kort fortalt ut på at selgerne følger opp “leads” vi får inn sentralt for å booke avtaler for gratis behovskartlegging, oppmåling og gi kunden et uforpliktende tilbud.  Dette høres greit ut men praksis viser at salgene IKKE kommer av seg selv.  

Med hjelp av Thor Oles teknikker har selgerne økt konverteringen fra leads til faktiske møter (effektive møtebookingsteknikker), møtene til salg (salgsargumentasjon og closing-teknikker) og salgene til mersalg (gjør faktisk kunden mer tilfreds) betydelig.  Det eneste som er redusert etter Thor Oles kurs er rabattene (takling av innvendinger).  I tillegg har Thor Ole motivert selgerne til å i langt større grad gjennomføre egenaktiviteter for å skaffe seg egne leads.  

Øvrige og viktige tiltak som effektiv planlegging av arbeidsdagen, oppfølging av gamle kunder og tilbud har Thor Ole også fokusert på med gode resultater.  Vi benytter Thor Ole både i store forsamlinger med hele salgsapparatet til stede og på samreise med en og en selger, både nye som trenger generell salgsopplæring og erfarne som trenger ny motivasjon for økt salg.  Thor Ole tilegnet seg på kort tid nødvendig bransjekunnskap og leverer ulike “skreddersydde” opplæringspakker.  

Dette, sammen med det faktum at selgerne selv opplever at rådene øker deres omsetning og resultater,  gjør at Thor Ole om nødvendig kan provosere selgerne men likevel bli opfattet som en av gutta og ha deres fulle respekt.  

Vi anbefaler Bedre Resultater AS varmt til alle med behov for bedre salgsresultater!  (-med unntak av våre konkurrenter). 

Frode H. Syvertsen

Hunter Douglas Norge as, divisjon Kjells Markiser

“HS Media AS har brukt Bedre Resultater AS som salgscoach og sparringspartner i flere år- og det samarbeidet skal vi fortsette med. Vi er veldig godt fornøyde og ser lønnsomme resultater etter å ha jobbet tett med de. Selgerne våre liker å bli trenet av Thor Ole. Selv har jeg brukt han som coach og er svært fornøyd.”

Wenche Huser Sund

HS Media AS

”Leide inn Thor Ole som salgstrener, og gjentok det flere ganger. Thor Ole er en god trener. Han har bra systemer og er i stand til å holde fokus på de tingene man faktisk kan gjøre noe med! Min erfaring er at jeg etter å arbeidet med Thor Ole, booket jeg møter mye raskere og enklere, noe som er avgjørende hvis du skal selge noe. Han tilnærming til salg er interessant og enkel å forstå, og nyttig for alle typer handel”. ”

Arve Warholm

Performia Norge AS

“I mitt arbeid I Nordic Web Radio og Aller Edge har jeg ved flere anledninger arbeidet med Bedre Resultater AS, I anledning av å “booste” vårt salg av media reklame, og det gjør de!! Hver gang vi kjørte seanser med dem økte salget betraktelig. De har stor kunnskap om salg uten å overdrive det. Og tilpasser seg det nivået teamet er på og gjennom god kommunikasjon og menneske kunnskap lykkes de med å skape forståelse og få teamet med seg. Hvis du ønsker å øke salget, ring de!!

Joakim Jansson

Aller Media AS

Tre medarbeidere på Jobbhuset var med på salgskurs i regi av Røyken næringsråd 20. april 2015. Kurset ble holdt av Thor Ole Fongaard, Bedre resultater as. Dette kurset var svært lærerikt og som gjorde at vi engasjerte Fongaard til å gjennomføre et tilsvarende kurs på bedriften.

Kurset ble gjennomført 20. august med 13 medarbeidere fra adm/ledergruppen. Attføringsbransjen er i store endringer med at tiltaksplassene legges ut på anbud og det kommer nye kommersielle aktører ”på banen”. Mye av arbeidstreningen skal i enda større grad foregå ute i ordinære bedrifter med mål om fast arbeid. Dette krever markedskunnskap og salgskompetanse for våre veiledere, og som gjorde at vi valgte å engasjere Bedre resultater as. I tillegg til å rekruttere /selge personer inn i bedriftene, selger vi fortsatt varer og oppdrag.

Fongaard holdt et svært godt innlegg med utgangspunkt generell salg- og markedskompetanse, men var også flink til å spisse innholdet mot rekruttering av personer inn i ordinære bedrifter. Kurset engasjerte deltakerne, hadde variert innhold og gav mange gode verktøy som kan brukes i vårt daglige arbeide. Målene som ble notert på flip over i starten av kurset, ble alle innfridd.

Jobbhuset kan virkelig anbefale Thor Ole Fongaard og hans firma Bedre Resultater AS.

Jan Åge Fjell

Jobbhuset Hurum AS

"“Bedre Resultater AS har gjennom coaching bidratt til å gi meg økt fokus og bevisstgjøring i salgsprosessen, noe som har ført til kraftig forbedrede resultater. De rusker opp i inngrodde forestillinger og gir inspirerende ”dytt i baken” til å tenke positivt og løsningsorientert. Jeg anbefaler de gjerne til alle som jobber med salg og som ønsker å oppnå bedre resultater.”

Roy Teppen

Hegnar Media AS

"Vi benyttet Bedre Resultater As v/Thor Ole Fongaard på vårt salgs/motivasjonskurs i februar 2013. Vi opplevde kurset med han som veldig konstruktiv, presist og motiverende. Da vi også fikk gode tilbakemeldinger fra våre forhandlere som var tilstede, valgte vi å benytte Thor Ole også på vårt salgskurs i februar 2014."

May-Leen  Vedal

REX A/S

“I mitt arbeid I Nordic Web Radio og Aller Edge har jeg ved flere anledninger arbeidet med Bedre Resultater AS, I anledning av å “booste” vårt salg av media reklame, og det gjør de!! Hver gang vi kjørte seanser med dem økte salget betraktelig. De har stor kunnskap om salg uten å overdrive det. Og tilpasser seg det nivået teamet er på og gjennom god kommunikasjon og menneske kunnskap lykkes de med å skape forståelse og få teamet med seg. Hvis du ønsker å øke salget, ring de!!

Joakim Jansson

Aller Media AS

Gjennom bare noen timer med coaching hos Bedre Resultater AS har mye endret seg for oss. For ett år siden var jeg fast ansatt og drev Balansert Mat på fritiden. Jeg har aldri vært i tvil om at Balansert Mat er min drømme jobb, men noe skjedde når jeg valgte å satse alt på firmaet.  Fallhøyden ble høy, jeg begynte å gjøre ting vanskelig og ble etterhvert også usikker på om jeg ville klare å nå mine mål og drømmer. Etter samtaler med Bedre Resultater AS endret alt seg, de ga meg tilbake troen på meg selv, arbeidslysten og viljen til å gjøre de nødvendige endringene.

Aslak, mannen min, har i lang tid har lyst til å satse på sin drøm og nå har også han tatt steget og blitt gründer. Selv med 3 barn, huslån og det som følger med av forpliktelser, ser vi at dette kommer til å gå. Det som har endret seg er at vi gjør det vi elsker, at vi tør å ha tro på at vi klarer det og at vi raskt søker hjelp når vi står fast. Denne hjelpen får vi av Bedre Resultater AS , som ved gode samtaler og bred gründerfaring får oss inn på rett spor. LETTH og Balansert Mat har lokaler under samme tak, det betyr at vi kan jobbe sammen med hvert vårt drømmeprosjekt.

Camilla Mørstad

Balansert Mat & LETTH

Bare Barn
Jeg syns kurset var inspirerende og givende. Fantastisk godt å få ny input! Vi trenger det alle sammen. Jeg syns kursleder gjennomførte med glans, og den gruppen jeg var på var også aktiv på kurset.

Apotek1
Jeg var veldig fornøyd med kurset

Møre Design
Flott kurs!

For egen del syns jeg også det var et givende kurs, men mye tankevekkende info. Videre syns jeg den setningen du har brukt i «reklamen» er veldig viktig: «Jobber du som selger, må du tørre å selge!» Det er nok mange som jobber som selgere, men ikke tør selge, og da reduserer de seg selv til en ekspeditør. Viktigheten av mersalg (omsorgsprodukter) var også viktig å få med – da det ligger utrolig mange penger i dette. I tillegg til økt salg, får vi flere fornøyde kunder.

Noen av våre kunder

A2media AS
AB connect AS
Agresso AS
Akro AS
Aller Internett AS
Aller Media AS
Aller Media AS
Autobar Norge AS
Autogruppen AS
Autosalg AS
Baderingen as
Balansert Mat
Broadnet Norge AS
Bygg Spar AS
Bølgen flis og vvs AS
Canes AS
Capi Lux Norway AS
Caspari Møbelsnekkeriet AS
Caspersen FotoAS
Chr. Opsahl Bil AS
Cpromo AS
Dalane Energisalg AS
Databackup AS
Drammen maskin utleie AS
Drogseth AS
Egmont Serieforlaget AS
Eliaden
Elmagasinet
Endress + Hauser AS
Energa AS
Ernst & Young As
Eurobad AS
Eva Solo AS
Evexia AS
Exercise Organizer AS
Exor Live AS
Expertreiser AS
Felix Konferansesenter AS
Finnskogtoppen Helsesenter AS
Focus Lysdesign AS
Follo Næringsråd
GRENE AS
Haveland AS
Hegnar Media AS
HIM DATA AS
HMS Kontoret AS
Hognestad & Brattås AS
Horeka AS
HS Media AS
Hunter Douglas Norge As
Hylland Consult AS
Håndlykken Elektro, Roland Håndlykken
Idium AS
Ifea, Industriens Forening for elektroteknikk og automatisering
Impex Produkter AS
Inform Media Norge AS
Info Tjenester AS
Intuisjon Norge AS
Invacare AS
ISO, Installatørenes Service og Opplysningskontor
Jobbhuset Hurum AS
Jørstad AS
Ketil Koppang Landbruk og Næringsmegling as
Kjedehuset AS
Kjells Markiser
Kvalitets Fokus
Landeandcompany AS
LETTH
LEXICON Försäljning & Kundservice
Linn Bad AS
Lundberg Bilservice AS
Maksimer AS
Media Direct Norge AS
Media Entertainment AS
Mestergruppen AS Avd. Mesterhus
Metos AS
Microsoft Norge AS
Midtkraft Buskerud AS
MITSUBISHI ELECTRIC EUROPE B.V. (NORWAY) Factory Automation
NAV Asker
Nettkurs Gruppen AS
New Wave Norway AS,
Noahs Hage AS
Nofas Management AS
Nordic Pack AS
Nordnes Narvik AS
Norgesprofil AS
Norled AS
Norsk Aller
Nortømmer AS
Omega Industrier AS
Oswald Jørs AS
Private Equestrian Branding
Proff Transport AS
Red Bull Norway AS
Ren Pluss AS
Rex AS
Rhj AS
Rica Hotels as
Rolvsøy Metallindustri as
Røyken Næringsråd
Save solutions AS
Scandic Markiser AS
Sea-tek AS
Sektor gruppen AS
Skanska Norge AS
Skoies AS
Snappit AS
Solør Næringshage
Sonans Utdanning
Sortland Storsenter Drift AS
Spenst Mjøndalen As
Sportmedia AS
Sportsmedia AS
Stamina helse AS, Avd. Interaktiv
TCE Racing AS
Tekna Grunder Trondheim
Tekna-teknisk-naturvitenskapelig
Temp Team AS
Thomas tivoli AS
Thorsen Biovital AS
Tools Vest AS -Haugesund
Toplogic AB
Toplogic AS
Total-service AS
Travellink Norway
Trigonor AS
Tripletex AS
Tuneveien Kiosk AS
TV Follo AS
T- Aasen Solskjerming AS
Utsøkt AS/Adworks Norge AS
Verksgaten AS
Viking Bad AS
Virke Forsikring AS
Wago Norge NUF
Wallonia Export & Investment Agency
Webfocus AS
X-Tern
Øyeoptikk AS
Ålesund Sentrumsforening

Første steg til Bedre Resultater

Jeg godtar at Bedre Resultater sender meg informasjon på epost

Kontaktinfo

Avdeling Fredrikstad

Østheimveien 26, 1630 Gamle Fredrikstad

Avdeling Follo

Sagaveien 3, 1430 Ås 

 

 

post@bedreresultater.no

Org. Nr: 989 530 631

Østheimveien 26, 1630 Gamle Fredrikstad

Nettisden er utviklet av Bedre Resultater AS