kurs i butikksalg

Butikksalg skiller seg ofte ut fra annet salg på mange måter, det er ofte mange arbeidsoppgaver utenom salget, det er vanskeligere å holde fokus på å selge til hver kunde, det kan være mange kunder samtidig og mange andre ting. Men selve salgteknikkene er ganske så like. 

Vil du ha økt butikksalg, og høyere omsetning pr. kunde?

Tilgjengelig som

Bedriftskurs

Kurs for hele bedriften i seminarformat

1-1 Coaching

Opplæring og coaching av enkeltansatte

Gruppeveiledning

Kurs, opplæring og workshops av store og små grupper

Butikksalg er en av våre mest populære kurs, og har blitt holdt på kjøpesentre, kjeder og butikker over hele landet. 

Vi går grundig gjennom hva som motiverer de ansatte – alt fra hvorfor de går på jobb hver dag, til hvordan de lar seg motivere av mål, prioritere tiden sin og hva som skal til for å lykkes. 

I salgs delen er det fokus på hvordan møte kunden, kommunikasjon, produktfordeler, kundefordeler, salgteknikker på hvordan møte innvendinger, hvordan avslutte/ close salget og mersalg.

Vi har også en egen del hvor de ansatte lærer hvordan de skal være med å lese kundens handlemønster i butikken, og hvordan de kan være med å påvirke handlemønsteret ved hjelp av vareplassering og andre strategiske virkemidler.

 

Thor Ole Fongaard

Thor Ole Fongaard

Ansvarlig konsulent

"Jeg syns dere var motiverende, engasjert og faglig dyktig, og hadde en fin evne å sette ting i perspektiv som gjorde det veldig lett fordøyelig.”

Ida Pedersen

Ernst & Young

“Leide inn Bedre Resultater som salgstrener, og gjentok det flere ganger... Han har bra systemer og er i stand til å holde fokus på de tingene man faktisk kan gjøre noe med! ... Hans tilnærming til salg er interessant og enkel å forstå, og nyttig for alle typer handel“

Arve Warholm 

Performia Norge AS

“HS Media AS har brukt Bedre Resultater AS som salgscoach og sparringspartner i flere år- og det samarbeidet skal vi fortsette med. Vi er veldig godt fornøyde og ser lønnsomme resultater etter å ha jobbet tett med de. Selgerne våre liker å bli trenet av Thor Ole. Selv har jeg brukt han som coach og er svært fornøyd.”

Wenche Huser Sund

HS Media AS

Noen av bedriftene vi har jobbet med

Første steg til Bedre Resultater

Jeg godtar at Bedre Resultater sender meg informasjon på epost

Kontaktinfo

Avdeling Fredrikstad

Østheimveien 26, 1630 Gamle Fredrikstad

Avdeling Follo

Sagaveien 3, 1430 Ås 

 

 

post@bedreresultater.no

Org. Nr: 989 530 631

Østheimveien 26, 1630 Gamle Fredrikstad

Nettisden er utviklet av Bedre Resultater AS