Vår historie

Bedre Resultater har lang erfaring med å rådgive i mange ulike bransjer. Både for å finne de rette verktøyene, motivere og trene medarbeide, samt coaching av ledere og selgere en til en. I en verden hvor utviklingen går stadig raskere, teknologien blir en stadig større del av hverdagen er det viktig å både følge med og ta de rette valgene. Digitalisering er allerede en del av hverdagen til de fleste av oss, og valgene mange. 

Bedre Resultater har kontorer i Follo og i Fredrikstad, men leverer tjenester over hele landet. 

 

Thor Ole Fongaard

Har bygget opp mange salgsavdelinger og har lang erfaring som selger, salgssjef og daglig leder innen flere bransjer med særdeles gode resultater. Gjennom flere år har han hjulpet andre bedrifter med å nå sine mål, og i forlengelsen av dette sett at for å oppnå riktig gode resultater så må man fokusere på mer enn bare selve salgsteknikken. Dette var grunnen til at han i 2008 startet sin etterutdanning innen NLP og Coaching.

tof@bedreresultater.no

 

 

Stian Ulvøy

Stian er en dyktig innovatør og tross sin unge alder allerede en erfaren rådgiver for andres innovasjonsprosesser. Stian har de siste årene spesialisert seg på intraprenørskap og digitalisering i godt etablerte bedrifter, og rådgiver bedriftene i hvordan de kan utforske nye forretningsmuligheter og tenke fremover. Listen over erfaringer har allerede blitt langt, og han har blitt kjent for å både motivere – og utfordre!

Stian ble med i Bedre Resultater i 2019, og tar med seg nytenking, teknologi og en nysgjerrig holdning inn både internt og eksternt.

stian@bedreresultater.no

 

 

Noen av bedriftene vi har jobbet med

Første steg til Bedre Resultater

Jeg godtar at Bedre Resultater sender meg informasjon på epost

Kontaktinfo

Avdeling Fredrikstad

Østheimveien 26, 1630 Gamle Fredrikstad

Avdeling Follo

Sagaveien 3, 1430 Ås 

 

 

post@bedreresultater.no

Org. Nr: 989 530 631

Østheimveien 26, 1630 Gamle Fredrikstad

Nettisden er utviklet av Bedre Resultater AS