kurs i TELEFONSALG

Gjennom å ha mye fokus på motivasjon og teknikk skaper vi Bedre Resultater i bedriften raskt. Telefonsalg skiller seg ut fra vanlig salg med større krav til antall kundekontakter, selgere må ofte være enda bedre på å kunne formulere seg riktig, mer bevisste på bruk av ord og metaforer, flinkere til å beholde kontrollen i samtalen, takle flere typer innvendinger og ikke minst avslag.

Tilgjengelig som

Bedriftskurs

Kurs for hele bedriften i seminarformat

1-1 Coaching

Opplæring og coaching av enkeltansatte

Gruppeveiledning

Kurs, opplæring og workshops av store og små grupper

Mer om kurset

Men det å kunne teknikk uten å ha motivasjon(vilje til å bruke den) skaper sjelden resultater. Derfor bruker vi alltid tid på å skape motivasjon først før vi starter med salgstrening og teknikk. Vi satser på å gjøre dette så enkelt og jordnært som mulig, slik at man kan kjenne seg igjen i de daglige situasjoner man møter i salg. Og kurset vil tilpasses bedriften slik at man tar vare på de verdier og målsetninger som finnes i bedriften.

Motivasjon blir gått grundig igjennom, både hvorfor du går på jobb hver dag, men også på hvordan sette seg mål, hva bruker vi tiden på og ikke minst, hva stopper deg i å lykkes!

I salgs delen er det gode innledninger, ha kontroll i samtalen, vise interesse, produktfordeler, kundefordeler, salgteknikker på hvordan møte innvendinger, hvordan avslutte/ close salget, mer salg m.m. som blir gått igjennom. 

Trenger dere økt motivasjon, ønsker å kjenne fremgang eller inspirasjon for å foreta endringer som gir resultater? Kurset gir deg mulighet til å stoppe opp, tenke og få i gang en prosess og fokus som gir resultater.

Mange kunder velger også å videreføre treningen med individuell coaching av selgerne. Dette kan avtales individuelt pr. selger i bedriften, evt. for alle, hvis ønskelig.

Målgruppe for kurset
Alle som ønsker å bedre sin motivasjon og salgsresultater. Ansatte og bedriftsledere, nyetablerte eller erfarne.

Thor Ole Fongaard

Thor Ole Fongaard

Ansvarlig konsulent

"Vi har nesten tredoblet salgs resultatene i vår avdeling, og det på i underkant av en måned etter at vi hadde en heldagssamling med Thor Ole. Vår avdeling ønsket råd og veiledning i forhold til motivasjon og salg, og det fikk vi. Thor Ole satte seg godt inn i vår situasjon og gav oss konkrete tips til hvordan vi med enkle endringer kunne øke salgstallene våres. Vi er veldig godt fornøye med det vi sitter igjen med etter denne hjelpen vi fikk."

Lene Gravdal

Dalane Energisalg AS

“Leide inn Bedre Resultater som salgstrener, og gjentok det flere ganger... Han har bra systemer og er i stand til å holde fokus på de tingene man faktisk kan gjøre noe med! ... Hans tilnærming til salg er interessant og enkel å forstå, og nyttig for alle typer handel“

Arve Warholm 

Performia Norge AS

“Jeg var så heldig å ha Thor Ole som salgscoach da jeg skulle starte salget på magasinet Bolig i Utlandet! Jeg har lært masse av Thor Ole når det gjelder salg. Han stiller alltid opp, og har en egen evne til å motivere. Jeg kan anbefale Thor Ole på det sterkeste!”

Wenche Lid

The Aller Group/Bolig i Utlandet (Housing Abroad)

"Bedre Resultater AS har gjennom coaching bidratt til å gi meg økt fokus og bevisstgjøring i salgsprosessen, noe som har ført til kraftig forbedrede resultater. De rusker opp i inngrodde forestillinger og gir inspirerende ”dytt i baken” til å tenke positivt og løsningsorientert. Jeg anbefaler de gjerne til alle som jobber med salg og som ønsker å oppnå bedre resultater.”

Roy Teppen

Hegnar Media AS

“HS Media AS har brukt Bedre Resultater AS som salgscoach og sparringspartner i flere år- og det samarbeidet skal vi fortsette med. Vi er veldig godt fornøyde og ser lønnsomme resultater etter å ha jobbet tett med de. Selgerne våre liker å bli trenet av Thor Ole. Selv har jeg brukt han som coach og er svært fornøyd.”

Wenche Huser Sund

HS Media AS

Noen av bedriftene vi har jobbet med

Første steg til Bedre Resultater

Jeg godtar at Bedre Resultater sender meg informasjon på epost

Kontaktinfo

Avdeling Fredrikstad

Østheimveien 26, 1630 Gamle Fredrikstad

Avdeling Follo

Sagaveien 3, 1430 Ås 

 

 

post@bedreresultater.no

Org. Nr: 989 530 631

Østheimveien 26, 1630 Gamle Fredrikstad

Nettisden er utviklet av Bedre Resultater AS